Scale Adventures is een event van RC Junkies en hoofdsponsor Toprc uit Uden.

Wat is er mooier dan met een grote groep, aan diverse mensen, een weekend lang door een prachtig gebied te mogen en kunnen rijden. Op zaterdag 6 April en zondag 7 april as gaat dat gebeuren in het prachtige gebied Bedaf in Uden.

Er zijn door ons team 2 geweldige rondgangen uitgezet, ieder bestaat uit 3 stages en 3 specials, de specials zijn de competetieve elementen, via het roadbook heb je een 6 tal opdrachten te vervullen. Elke opdracht is 10 punten waard en strafpunten worden daar van afgetrokken. Met deze specials vallen leuke prijzen te winnen dus doe je best. Onderweg kom je vanalles tegen, van mooie viewpoints om foto’s te maken tot diverse kunstwerken, bruggen, obstakels, en gebouwen.

We hebben bij de start finish een heus belevingsplein met daar omheen stands van onze sponsoren. Voor bezoekers een leuke manier om met deze hobby in aanraking te komen, er is begeleiding en er staan enkele test autos om uit te proberen. Dit is voor de rijders de plek om spullen aan te kopen.

Het wordt een all family weekend, want ook voor de rijders die het minder lang volhouden is er veel te beleven in de directe omgeving, speelboerderij voor de kleinste, klimpark met 2 uurs arrangementen en mountainbike verhuur om de hoek, zwembad speeltuin op de camping, mooie terassen lekkere boslucht.

Om het voor de organisatie makkelijk te houden hebben we gekozen voor een ticket , een ticket voor 2 drankjes/geen sterke drank geen wijn/ en een broodje hamburger/broodje worst, verzorgd door het Bospaviljoen op de camping. Bij dit ticket zit een lot voor de loterij, je maakt daar oa kans op een rtr scaler van een van onze sponsoren en andere mooie prijzen.

Bestel hier je tickets.

onze sponsoren:

Veelgestelde vragen:

Wanneer kan ik terecht:

Probeer op tijd aanwezig te zijn, 09.00 gaat de scanner open en kun je je ticket laten scannen en je spullen ophalen. we proberen net voor 10.00 iedereen aan het rijden te krijgen middels een gezamelijke start. groepen worden verdeeld over beide rondgangen! Kom je met een team , geef dit dan aan een van de crew leden door, je herkent ze aan hun crew kleding.

 Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

tickets@scale-adventures.com/ 0651455123

Kan ik blijven slapen?

Ja er zijn camping plaatsen beschikbaar gelegen op het event terrein (Vakantiepark De Pier). Deze zijn bij het bestellen van het ticket te selecteren. Je kunt in totaal 3 nachten overnachten dat is 5-6-7 april voor gereduceerd tarief van € 8.50 per nacht. Je kunt zelf selecteren welke nachten je wilt verblijven. Voor deze prijs is er een campingplaats en sanitaire voorziening voor je geserveerd, je moet zelf zorgen voor tent etz. Voor diner en ontbijt kunt u zich wenden tot het Bospaviljoen gelegen op vakantiepark De Pier.

opladen van accus’s/sleutelplek.

Bij het ontvangst huisje/belevingsplein is een ruimte om te laden, wel zelf je lader meenemen en in de gaten houden, ook is daar plek om te sleutelen mocht je stukken hebben. Bij de stands zijn onderdelen verkrijgbaar.

 Meer info :

Web:  www.scale-adventures.com

FB: https://www.facebook.com/groups/278676932763818/about/

Voor de deelnemers is er een food and drinks ingericht. Bezoekers kunnen gebruik maken van de terras service van het bospaviljoen.

Binnenkort kun je jezelf inschrijven voor dit evenement. Kom daarom snel terug op deze pagina, om je in te kunnen schrijven.